Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Kad smo vani Dječja kaciga MET YO-YO bjela crvena

Dječja kaciga MET YO-YO bjela crvena

Ni določen

MET Yo Yo je kvalitetna BMX, ulična, urbana ili park kaciga. Gornji dio je izrađen iz jednog komada te je stoga iznimno izdržljiv i dugovječan. Dvije različite debljine jastučića za bolje prilagođavanje glavi. Izrađena je od ABS plastike.

26.95 €
34.95 €
203,14 kn 263,44 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 26.95 €

14.12.2023

Odlikuje ju izdržljivost i mogućnost što pravilnijeg podešavanja, jer znamo da je najveći problem dječje kacige to što se djetetu nepravilno stavlja na glavu. Većina djece to ne može učiniti sama, stoga im je pomoć roditelja prijeko potrebna – samo s pravilno postavljenom kacigom vaše će dijete biti sigurnije.

Otroška kolesarska čelada met-yoyo-saftey-bela rdeča 1

Lastnosti:

BS plastika
CE
M 435 g
S51/55cm
vrlo lako i dobro podesivi remečići, lako se zakopčavaju, otkopčavaju

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag