Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

recaro

Pssst, neka vaše dijete spava još malo duže: brzo i jednostavno premjestite autosjedalicu “jaje“ iz auta na dječja kolica RECARO Lexa / Lexa Elite korištenjem adaptera – ova prilagodljivost omogućuje vam bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama.

30 €
226,13 kn
6.3.2024

Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

Adapteri za autosjedalicu “jaje” pomažu u stvaranju savršenog putnog sustava za svako putovanje kombiniranjem autosjedalice za dojenčad s kolicima RECARO Lexa / Lexa Elite. Putnim sustavom RECARO možete brzo i jednostavno izvaditi “jaje“ s bebom iz auta i staviti je na kolica bez buđenja bebe u njima.

Adapteri su kompatibilni sa modelima kišobran kolica Lexa:

 • Lexa
 • Lexa Elite

Adapteri su kompatibilni sa modelima autosjedalica:

 • Avan
 • Guardia
 • Privia Evo
 • Salia Elite*
 • Zero.1 Elite*

* u kombinaciji sa Salia Elite adapterom

Lexa Adapter

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag