Akcija vrijedi do 27.3.2023
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

recaro

Pssst, neka vaše dijete spava još malo duže: brzo i jednostavno premjestite autosjedalicu “jaje“ iz auta na dječja kolica RECARO Lexa / Lexa Elite korištenjem adaptera – ova prilagodljivost omogućuje vam bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama.

30 €
226,13 kn
29.3.2023

Adapteri RECARO Lexa / Lexa Elite za autosjedalice

Adapteri za autosjedalicu “jaje” pomažu u stvaranju savršenog putnog sustava za svako putovanje kombiniranjem autosjedalice za dojenčad s kolicima RECARO Lexa / Lexa Elite. Putnim sustavom RECARO možete brzo i jednostavno izvaditi “jaje“ s bebom iz auta i staviti je na kolica bez buđenja bebe u njima.

Adapteri su kompatibilni sa modelima kišobran kolica Lexa:

 • Lexa
 • Lexa Elite

Adapteri su kompatibilni sa modelima autosjedalica:

 • Avan
 • Guardia
 • Privia Evo
 • Salia Elite*
 • Zero.1 Elite*

* u kombinaciji sa Salia Elite adapterom

Lexa Adapter
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica kolica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će Vam odabrati najprikladnija kolica za Vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

Leclerc
Recaro

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag