Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Držač bočica za RECARO kolica Lexa i Lexa Elite

Držač bočica za RECARO kolica Lexa i Lexa Elite

recaro

Bez obzira je li ljeto ili zima, Držač bočice vaš je savršeni dodatak u svakoj šetnji. Lako se pričvršćuje na ručku kolica, uvijek vam je pri ruci i omogućuje ugradnju bočice za piće zapremine do 500 ml. Zahvaljujući univerzalnoj veličini koja odgovara svim standardnim bocama ili šalicama, na vama je potpuno odluka hoćete li ponijeti hladno osvježenje ljeti ili topli napitak za hladnije dane.

30.00 €
226,13 kn
7.3.2024

Držač bočica za RECARO kolica Lexa i Lexa Elite

Bez obzira je li ljeto ili zima, Držač bočice vaš je savršeni dodatak u svakoj šetnji.

Lako se pričvršćuje na ručku kolica, uvijek vam je pri ruci i omogućuje ugradnju bočice za piće zapremine do 500 ml. Zahvaljujući univerzalnoj veličini koja odgovara svim standardnim bocama ili šalicama, na vama je potpuno odluka hoćete li ponijeti hladno osvježenje ljeti ili topli napitak za hladnije dane.

Nakon šetnje držač boca može ostati na mjestu čak i kad sklopite kolica, spreman za vašu sljedeću avanturu.

Kompatibilan sa:

– Lexa
– lexa Elite

Držalo stekleničke za voziček RECARO Lexa in Lexa Elite

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag