Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Zaštita od kiše za dječja “kišobran“ kolica RECARO Lexa

Zaštita od kiše za dječja “kišobran“ kolica RECARO Lexa

Ni določen

Neke stvari možemo kontrolirati, druge ne. Vremenske prilike ne možemo, stoga kišna navlaka za dječja “kišobran“ kolica RECARO Lexa štiti vaše dijete od vjetra i kiše kad god vas loše vrijeme iznenadi.

40.00 €
301,50 kn
7.3.2024

Zaštita od kiše za dječja “kišobran“ kolica RECARO Lexa

Zaštita od kiše za dječja kolica RECARO Lexa vaše će dijete zaštititi od kiše i drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Potpuno se prilagođava kolicima te se na jednostavan način namjesti i skine. Proziran materijal djetetu osigurava dobar pogled iz kolica, a patentni zatvarač jednostavan pristup.

 

 

Zaštita od kiše za Lexa

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag