Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječja kolica Dječja “kišobran“ kolica Kišobran kolica Ergobaby Metro+ Black

Kišobran kolica Ergobaby Metro+ Black

ergobaby

Dječja "kišobran" kolica Ergobaby Metro+ su lagana putna kolica izuzetnih karakteristika koja će vašem djetetu osigurati maksimalnu udobnost, a vama ugodno i lako manevriranje. Idealan je suputnik na izletima i putovanjima.

279.92 €
349.90 €
2.109,90 kn 2.637,37 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 279.92 €

14.12.2023

Kišobran kolica Ergobaby Metro+

Od rođenja do 22 kg oz. 4 godina

Izuzetno popularna kolica Ergobaby Metro+ još su udobnija od prethodnika: dodatna podstava i teleskopska ručka podesiva po visini samo su neke od inovacija koje će vašem djetetu pružiti potrebnu udobnost, a roditeljima ugodnu i glatku vožnju.

Metro+ je jednostavan za korištenje i može se sklopiti samo jednom rukom. Nagib sjedala i dobra podstava omogućuju korištenje kolica za novorođenčad.

Svojom ojačanom aluminijskom konstrukcijom omogućuje veću nosivost za djecu do 22 kg! Poboljšani kotači s amortizerima omogućuju glatku vožnju, a urbani roditelji će obožavati moderne boje krova!

kišobran-kolica-ergobaby-metro+-lifestyle-3

PRAKTIČNOST

Ergobaby Metro+ kolica vrlo su kompaktna i laka za korištenje u autobusima, tramvajima te prikladna za male prtljažnike automobila i prtljažni prostor u kabini aviona.

Metro+ je također kompatibilan s RECARO, BeSafe, Cybex, Nuna i Maxi Cosi autosjedalicama pomoću dodatnih adaptera.

kišobran-kolica-ergobaby-metro+-lifestyle

ERGOBABY UDOBNOST

Ergobaby udobnost poznata iz nosiljki, također na kotačima: ugodno mekana podstava, napredna višezonska potpora i podesivi oslonac za noge pružaju djetetu ultra-udobno sjedalo kakvo se rijetko nalazi u kolicima u kategoriji kompaktnih modela.

Osim podesive visine, Metro+ ručka izrađena je od meke i glatke perforirane umjetne kože koja pristaje ruci. Vožnja će biti ugodna, a kolica ćete gurati bez straha da ćete skliznuti.

Amoritzeri na kotačima i veći stražnji kotači omogućuju ugodnu vožnju. Metro+ kolica je lako voziti čak i preko pukotina na kolniku, rubnjaka i kaldrme.

kišobran-kolica-ergobaby-metro+-lifestyle-2

AMORTIZERI ZA LAKU VOŽNJO

Nježan ovjes i veći stražnji kotači omogućuju glatku i udobnu vožnju čak i po neravnom terenu. Visoki rubnjaci, kamene ulice ili ispucali nogostupi ne predstavljaju veće probleme.

KOMPAKTNE MJERE

Zadovoljava standarde većine zračnih prijevoznika za ručnu prtljagu.

KORIŠTENJE OD ROĐENJA

Metro+ sadrži skrivene pregrade pomoću kojih, za svega nekoliko sekundi, svoja kolica možete pretvoriti u gnijezdo za bebu. Metro+ kolica izvrstan su suputnik bebama bilo koje dobi sve do 22 kg djetetove težine.

UDOBNOST JE KLJUČNA

Udobnost je zasigurno ključ ugodne vožnje i mirnog sna. Upravo zbog toga Metro+ postat će Vaš sinonim za udobnost zahvaljujući najvećoj količini jastučića u sjedalu odnosno ležaju za bebu. Metro+ su najjače podstavljena premium ultra-kompaktna kolica što je potvrdio neovisni institut koji provodi testiranja.

JEDNOSTAVNO SKLAPANJE S JEDNOM RUKOM

Metro+ kolica san su svakog roditelja jer omogućavaju multitasking. Brzo i lako sklapanje samo jednom rukom omogućava vam ubacivanje kolica u prtljažnik, penjanje po stepenicama ili nešto treće, dok Vam je dijete i dalje u naručju.

PO VISINI PODESIVA RUČKA

Metro+ rijetka su “kišobran“ kolica s podesivom ručkom koja se prilagođava Vašoj visini. Kompaktna su i ergonomski dizajnirana kako bi Vam omogućila uspravno držanje, a ujedno pružaju i više prostora za noge i udobno hodanje.

ZNAČAJKE

Prikladan je za djecu od rođenja do 4 godine, odnosno do 22 kg.

Sjedalo s podesivim nagibom do ležećeg položaja.

Nagib sjedala: 95-175°.

Potpuno ležeći položaj, dodatak za spavanje novorođenčeta.

Podesivi oslonac za noge, koji se također diže okomito na naslon za leđa.

Zračna mrežica za protok zraka, može se potpuno prekriti za zaštitu od vjetra.

Veliki krović za zaštitu od sunca (SPF 50) s panoramskim prozorom s podesivom zračnom mrežicom, koja omogućuje dobar pregled djeteta i protok zraka tijekom ljetnih mjeseci.

Poliuretanski amortizirani kotači otporni na probijanje.

Velika košara za kupovinu (do 4,5 kg) i skriveni džep na stražnjoj strani sjedala.

Tkanina periva u perilici, poliester.

Zaštita za kišu uključena.

TEHNIČKI PODACI

V 96/105 cm × Š 44 cm × D 87 cm
V 54 cm × Š 44 cm × D 25 cm
95-175°
7,8 kg
33cm
100 cm

Korisni blog postovi

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag