Domov Dječja kolica Dječja “kišobran“ kolica Sigurnosni štitnik – prečka za RECARO Easylife

Sigurnosni štitnik – prečka za RECARO Easylife

recaro

Sigurnosni štitnik – prečku za dječja kolica RECARO Easylife jednostavno namjestite na konstrukciju kolica. Služi kao dodatna zaštita za vaše dijete, a istovremeno možete na zaštitu pričvrstiti igračke.

14.99 €
21.50 €
112,99 kn 162,06 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14.99 €

24.3.2023

Vaše dijete može držati Easylife sigurnosnu prečku ili na nju pričvrstite omiljenu igračku. Sigurnosna prečka se lako pričvršćuje s oba kraja na okvir kolica, što olakšava pričvršćivanje djeteta. Presvlaka je skidiva i periva u perilici na 30 stupnjeva.

Važno: čak i kada koristite sigurnosnu prečku, dijete u kolicima mora biti vezano sigurnosnim pojasom u 5 točaka!

Značajke:

  • Jednostavno otvaranje s obje strane
  • Jednostavan pristup djetetu u kolicima
  • Presvlaka periva na 30°C

 

Kompatibilna sa svim modelima iz Easylife obitelji.

Easylife sigurnosni štitnik – prečka
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica kolica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će Vam odabrati najprikladnija kolica za Vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

Leclerc
Recaro

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica