Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Držač bočica za dječja kolica RECARO Easylife

Držač bočica za dječja kolica RECARO Easylife

recaro

Savršen dodatak u svakoj šetnji: držač za boce idealan je za hladno osvježavajuće piće ljeti ili toplo piće u hladnijim danima.

30.00 €
226,13 kn
17.4.2024

Držač bočica za kišobran kolica RECARO Easylife

Bilo ljeto ili zima, držač za bočicu vaš je savršen dodatak u svakoj šetnji. Lako se montira na ručku vaših RECARO kolica, uvijek je nadohvat ruke i omogućuje postavljanje bočice za piće zapremine do 500 ml. Zahvaljujući univerzalnoj veličini koja odgovara svim standardnim bočicama, na vama je da ponesete hladno osvježenje ljeti ili topli napitak za hladnije dane. Nakon šetnje, držač bočice može ostati na mjestu čak i kada sklopite kolica, spremna za vašu sljedeću avanturu.

 

Kompatibilan s svim modelima iz obitelj Easylife.

 

Držač-bočica-za-kolica-Easylife-1a

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo