Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drveni vrtni namjestaj Pinolino Nicki Maxi natur

Drveni vrtni namjestaj Pinolino Nicki Maxi natur

pinolino

Divan drveni namještaj za do 4 veće djece sa stolom i dvije klupe pogodan je za brojne aktivnosti izvana ili iznutra: za stvaranje, igru ​​ili prijatan piknik s prijateljima.

129.90 €
979,12 kn
17.4.2024

Drveni vrtni namještaj za veću djecu Pinolino Nicki Maxi natur

Divan drveni namještaj za do 4 veće djece sa stolom i dvije klupe pogodan je za brojne aktivnosti izvana ili iznutra: za stvaranje, igru ​​ili prijatan piknik s prijateljima. Zahvaljujući djeci prilagođenu visinu sjedenja, set će pružiti ugodan odmor prije sljedećih avantura.

 • drvo smreke, neobrađeno
 • Masiven les smreke, neobdelan
 • D 118 cm, Š 119 cm, V 65 cm
 • Visina klupe 36 cm
 • preporučuje se za djecu od 5 godina nadalje.
Lesena vrtna garnitura Pinolino Nicki Maxi natur 4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnostite potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo