Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drvena kolica Pinolino Maxi

Drvena kolica Pinolino Maxi

pinolino

Prikladna i funkcionalna: zbog velikog prostora za utovar i nosivosti, sa drvenima kolicima jednostavno, sigurno i udobno se mogu prevoziti stvari i potrepštine.

199.00 €
1.499,96 kn
14.12.2023

Drvena kolica Pinolino Maxi

Pinolino Maxi nudi sa gumenim kotačima, željeznom osovinom, odvojivim gornjim utovarnim dijelom i nosivosti od 80 kg istinsku svestranost!

 • masivno drvo topola, neobrađeno
 • metalni okvir, praškasto bojen u crvenoj boji
 • D 92 cm, Š 62 cm, V 59 cm
 • područje utovara: D 73 cm, Š 33 cm, V 23 cm
 • gornji dio je potpuno odvojiv, što olakšava transport kolica
 • nosivost: 80 kg
 • kolica su namijenjena samo za prijevoz stvari i potrepština.
Drvena kolica Pinolino Maxi 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag