Domov Igračke Drvene igračke Drvena kolica Pinolino Maxi

Drvena kolica Pinolino Maxi

pinolino

Prikladna i funkcionalna: zbog velikog prostora za utovar i nosivosti, sa drvenima kolicima jednostavno, sigurno i udobno se mogu prevoziti stvari i potrepštine.

199.00 €
1.499,96 kn
14.6.2023

Drvena kolica Pinolino Maxi

Pinolino Maxi nudi sa gumenim kotačima, željeznom osovinom, odvojivim gornjim utovarnim dijelom i nosivosti od 80 kg istinsku svestranost!

 • masivno drvo topola, neobrađeno
 • metalni okvir, praškasto bojen u crvenoj boji
 • D 92 cm, Š 62 cm, V 59 cm
 • područje utovara: D 73 cm, Š 33 cm, V 23 cm
 • gornji dio je potpuno odvojiv, što olakšava transport kolica
 • nosivost: 80 kg
 • kolica su namijenjena samo za prijevoz stvari i potrepština.
Drvena kolica Pinolino Maxi 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag