Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Igračke Drvene igračke Drvena farma Pinolino Henri s dodacima

Drvena farma Pinolino Henri s dodacima

pinolino

Drvena farma s traktorom i prikolicom, domaćim životinjama i mnogim drugim dodacima kao što su ograde, ljestve i hrana za životinje učinit će igru ​​s njom kao život i rad na pravoj farmi!

92.65 €
109.00 €
698,35 kn 821,59 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 03.03.2025

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 92.65 €

7.3.2024

Drvena farma Pinolino Henri s dodacima

Na farmi uvijek ima dovoljno posla: treba nahraniti sve životinje, teretnim dizalom natovariti sijeno i stočnu hranu na traktorsku prikolicu i odvesti ih u staju. Ne zaboravite prikupiti svježa jaja!

Farma nudi puno prilika i mogućnosti da djeca u igri jačaju svoju kreativnost i maštu.

  • S vjetrenjačom, kokošinjcem i teretnim liftom
  • S ugodnim i trendi bojama lijepo će upotpuniti izgled dječje sobe
  • Djelomično masivna: lakirana lipa i MDF
  • Š 55 cm, D 30 cm, V 32 cm
  • Preporuča se za djecu od 3 godine starosti.
Lesena kmetija Pinolino Henri z dodatki 1

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag