Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Dječja kolica Dodaci za dječja kolica Citylife košara za novorođenče

Citylife košara za novorođenče

Ni določen

Košara za novorođenče za dječja kolica RECARO Citylife osiguravaju maksimalnu udobnost za dijete zahvaljujući mekanom madracu i velikom kroviću sa zaštitom od sunca. Ugrađeni prozorčić za prozračivanje omogućuje optimalni protok zraka. .

159.00 €
1.198,46 kn

Citylife košara za novorođenče

Košara za novorođenče za dječja kolica RECARO Citylife osiguravaju maksimalnu udobnost za dijete zahvaljujući mekanom madracu i velikom kroviću sa zaštitom od sunca. Ugrađeni prozorčić za prozračivanje omogućuje optimalni protok zraka. Uklonjivo pokrivalo štiti dijete od vjetra i drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta. Udoban rukohvat i mala težina košare omogućuju jednostavno prenošenje i namještanje na kolica. Veliki krović s UV 50+ zaštitom od sunca jednostavno složite kada dijete stavljate u košaru.

Da li ste često na putu?

Košaru isto kao i kolica Citylife možete jednostavno sklopiti na kompaktnu veličinu. Kada je složena, zauzima vrlo malo prostora u prtljažniku automobila. Više o tome pročitajte u uputama.

Citylife košara za novorođenče 1

Jednostavno i sigurno namještanje

Vrlo lagana za jednostavno prenošenje

Uključen jedan set adaptera koji odgovaraju također namještanju autosjedalice* RECARO na kolica Citylife

Unutarnji uložak i madrac jednostavno se uklanjaju i peru na 30 °C

Unutarnje/vanjske mjere: Š 30 x D 70 cm / Š 44 x D 85 x V 61 cm (s krovićem)

*Modeli sjedalica Privia, Privia Evo i Guardia

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag