Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Axkid Prozračna podloga za re-board autosjedalice by AeroMoov

Axkid Prozračna podloga za re-board autosjedalice by AeroMoov

axkid

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovom Axkid busteru s naslonom čak iu vrućim ljetnim danima! Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

49.90 €
376,12 kn
6.3.2024

Axkid Prozračna podloga za re-board autosjedalice by AeroMoov

Neka vaše dijete bude zadovoljno i udobno u njegovoj re-board dječji autosjedalici Axkid čak iu vrućim ljetnim danima!

Axkid Cooling Pads pomažu djetetu da održi optimalnu tjelesnu temperaturu u autosjedalici tijekom vrućih dana.

Prozračne podloge Axkid by AeroMoov dizajnirane su posebno kako bi osigurali da se vaše dijete ne pregrije u autosjedalici. Jedinstvena 3D struktura saća iznutra stvara zračni jastuk između djeteta i sjedala. Time se regulira cirkulacija zraka oko leđa, nogu i glave vašeg djeteta. 3D zračni sloj ne može se komprimirati pa osigurava stalnu cirkulaciju zraka i udobnost za vaše dijete.

Axkid by AeroMoov Zračna ljetna presvlaka za dječje re-board autosjedalice 2

Hipertermija i pregrijavanje u automobilima su češći nego što se misli i svake godine se događaju incidenti u kojima se djeca pregriju u autu tijekom vrućih ljetnih dana. Axkid prozračne podloge mogu pomoći u sprječavanju pregrijavanja, a zahvaljujući posebnoj 3D tehnologiji protok zraka će cirkulirati dosljedno. To znači da od sada putovanja u vročim danima mogu biti ugodni za vaše dijete u autosjedalici.

Kombinirajući Aeromoov, najboljeg proizvođača prozračnih podloga, s Axkidom, kao stručnjacima za autosjedalice okrenute unatrag, možete očekivati ​​visok standard kada je riječ o udobnosti i kvaliteti.

Axkid prozračne podloge, dizajnirane su isključivo kako bi savršeno pristajale vašoj Axkid re-board autosjedalici. S jedinstvenim dvodijelnim dizajnom, možete jednostavno prilagoditi naslon za glavu čak i kada je vaše dijete u autosjedalici.

Axkid by AeroMoov Zračna ljetna presvlakav za dječjere-board autosjedalice 1

Axkid prozračne podloge dolaze u dva dijela, jedan glavni dio za donji dio sjedala, a drugi dio je za naslon za glavu. To mu daje fleksibilnost da bude prikladan za re-board autosjedalice.

Axkid prozračne podloge izrađene su od organskog pamuka i čine sjedalo udobnim za vaše dijete. Također je iznimno praktičan i za vas kao roditelje, budući da se jpresvlaka može prati na 40°C i brzo se suši. Značajno je da Air Layer ima OekoTex 100 Class 1 certifikat. To znači da je Air Layer potpuno bez ikakvih tvari koje bi mogle biti štetne za vaše dijete.

Sigurnost na prvom mjestu – uvijek.

SPECIFIKACIJE:

  • Jedinstvena 3D tehnologija raspršuje višak topline i cirkulira svjež zrak
  • Upija vlagu i znoj
  • Mekana, udobna i periva u perilici na 40 stupnjeva
  • Prikladno za sve Axkid re-board autosjedalice grupe 1 i 2; Axkid ONE, Axkid Minikid, Axkid Modukid Seat, Axkid Movekid, Axkid Rekid, Axkid Wolmax.
  • Organski pamuk koji se može reciklirati.
Axkid by AeroMoov Zračna ljetna presvlaka za dječje autosjedalice re-board avtosedeže 3

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag