Akcija vrijedi do 4.3.2024
Domov Igračke Puzzla brojčana ulica

Puzzla brojčana ulica

Ni določen

Zabavan uvod u brojanje. Sastavite skupa ulicu sa brojevima od 1-10 i nakon toga potražite još odgovarajučo broj životinja za svaku kučicu u boji.

13.60 €
16 €
102,51 kn 120,60 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 13.60 €

7.3.2024

Puzzla brojčana ulica

Zabavan uvod u brojanje. Sastavite skupa ulicu sa brojevima od 1-10 i nakon toga potražite još odgovarajučo broj životinja za svaku kučicu u boji. Puzzla sa 20 elemenata, odlična je za razvoj koordinacije oko-ruka i vještina za riješavanje problema za male učenike. Uključuje i veliki plakat koji je idealan za sve sobe ili igraonice. Veličina puzzle/plakata 86x29cm. Primjereno za djecu starosti 2+.

Sestavljanka-Številčna-ulica-3

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag