Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Igračke Puzzla brojčana ulica

Puzzla brojčana ulica

Ni določen

Zabavan uvod u brojanje. Sastavite skupa ulicu sa brojevima od 1-10 i nakon toga potražite još odgovarajučo broj životinja za svaku kučicu u boji.

13.60 €
16 €
102,51 kn 120,60 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 13.60 €

4.10.2023

Puzzla brojčana ulica

Zabavan uvod u brojanje. Sastavite skupa ulicu sa brojevima od 1-10 i nakon toga potražite još odgovarajučo broj životinja za svaku kučicu u boji. Puzzla sa 20 elemenata, odlična je za razvoj koordinacije oko-ruka i vještina za riješavanje problema za male učenike. Uključuje i veliki plakat koji je idealan za sve sobe ili igraonice. Veličina puzzle/plakata 86x29cm. Primjereno za djecu starosti 2+.

Sestavljanka-Številčna-ulica-3

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag