Domov Igračke Mini igra domine- Dinosaurus

Mini igra domine- Dinosaurus

Ni določen

Cilj igre Mini domine je u najkračem vremenu riješiti se svojih kartica sa izgradnjom domino linije. Igra razvija vještine zapažanja i sastavljanja. Starija djeca če uživati u razgovoru o različitim vrstama dinosaurusa koji su prikazani na karticama. Igra je za 2-4 igrača i primjerena je za djecu starosti 3-5 godina.  

7.50 €
56,53 kn
29.5.2024 time

Mini igra domine- Dinosaurus

Cilj igre Mini domine je u najkračem vremenu riješiti se svojih kartica sa izgradnjom domino linije. Igra razvija vještine zapažanja i sastavljanja. Starija djeca če uživati u razgovoru o različitim vrstama dinosaurusa koji su prikazani na karticama. Igra je za 2-4 igrača i primjerena je za djecu starosti 3-5 godina. Zbog malih djelova nije primjerena za djecu mladju od 3 godine (opasnost od gušenja). Komplet od 28 domina.

Mini-igra-domine-dinozavri-2.png

Korisni blog postovi

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo