Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Igračke Mini igra domine- Dinosaurus

Mini igra domine- Dinosaurus

Ni določen

Cilj igre Mini domine je u najkračem vremenu riješiti se svojih kartica sa izgradnjom domino linije. Igra razvija vještine zapažanja i sastavljanja. Starija djeca če uživati u razgovoru o različitim vrstama dinosaurusa koji su prikazani na karticama. Igra je za 2-4 igrača i primjerena je za djecu starosti 3-5 godina.  

7.49 €
7.50 €
56,46 kn 56,53 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 7.49 €

14.12.2023

Mini igra domine- Dinosaurus

Cilj igre Mini domine je u najkračem vremenu riješiti se svojih kartica sa izgradnjom domino linije. Igra razvija vještine zapažanja i sastavljanja. Starija djeca če uživati u razgovoru o različitim vrstama dinosaurusa koji su prikazani na karticama. Igra je za 2-4 igrača i primjerena je za djecu starosti 3-5 godina. Zbog malih djelova nije primjerena za djecu mladju od 3 godine (opasnost od gušenja). Komplet od 28 domina.

Mini-igra-domine-dinozavri-2.png

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag