Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Jastučić za novorođenče RECARO Kio siva

Jastučić za novorođenče RECARO Kio siva

recaro

S jastučićem za bebu možete “reboard“ autosjedalicu Kio koristiti već od rođenja. Mekani jastučić smanjuje veličinu sjedalice i brine za svu udobnost i sigurnost za najmlađe i najmanje (do 60 cm djetetove visine).

59.90 €
451,50 kn
6.3.2024

Jastučić za novorođenče za dječju autosjedalicu RECARO Kio

Podignuti oblik jastučića brine za optimalni ergonomski polu- ležeći položaj djeteta u autosjedalici. Bočna krilca jastučića smanjuju udaljenost do školjke sjedalice i tako povećavaju zaštitu djetetovog tijela.

Za osiguravanje optimalnog oslonca za malu glavicu, uzglavlje možete postaviti na dvije visinske razine.

Uložak, ugodan na dodir i s mrežastim dijelovima tkanine brine za maksimalnu udobnost, a navlaka se može skinuti i prati na 30°C.

 Kompatibilan sa:
– Kio

Kio jastučić za novorođenče 1

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
  • Item added to cart
Košarica
Jastučić za novorođenče RECARO Kio siva
Cijena:59,90 
- +
59,90