Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Jastučić za novorođenče RECARO Kio siva

Jastučić za novorođenče RECARO Kio siva

recaro

S jastučićem za bebu možete “reboard“ autosjedalicu Kio koristiti već od rođenja. Mekani jastučić smanjuje veličinu sjedalice i brine za svu udobnost i sigurnost za najmlađe i najmanje (do 60 cm djetetove visine).

59.90 €
451,50 kn
14.12.2023

Jastučić za novorođenče za dječju autosjedalicu RECARO Kio

Podignuti oblik jastučića brine za optimalni ergonomski polu- ležeći položaj djeteta u autosjedalici. Bočna krilca jastučića smanjuju udaljenost do školjke sjedalice i tako povećavaju zaštitu djetetovog tijela.

Za osiguravanje optimalnog oslonca za malu glavicu, uzglavlje možete postaviti na dvije visinske razine.

Uložak, ugodan na dodir i s mrežastim dijelovima tkanine brine za maksimalnu udobnost, a navlaka se može skinuti i prati na 30°C.

 Kompatibilan sa:
– Kio

Kio jastučić za novorođenče 1

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag