Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Igračke Za 2. rođendan Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

pinolino

Uz igru ​​sa drvenom kućicom za lutke Pinolino Ida, mašta ne zna granice! Dodatni namještaj za kućicu za lutke sa simpatičnim detaljima za poticanje kreativnosti.

95 €
716,06 kn
17.4.2024

Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

Uz igru ​​sa drvenom kućicom za lutke Pinolino ‘Ida’, mašta ne zna granice! Dodatni namještaj za kućicu za lutke sa simpatičnim detaljima za poticanje kreativnosti.

  • Set od 20 komada
  • Masivan: borovo drvo, neobrađen i bijelo lakiran MDF
  • Š 64 cm, D 42 cm, V 71 cm, težina 8,5 kg
  • Preporučuje se za djecu od 3 godine starosti.
Pohištvo-za-leseno-hiško-Pinolino-Ida-4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo