Domov Igračke Za 2. rođendan Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

pinolino

Uz igru ​​sa drvenom kućicom za lutke Pinolino Ida, mašta ne zna granice! Dodatni namještaj za kućicu za lutke sa simpatičnim detaljima za poticanje kreativnosti.

76.00 €
95 €
572,85 kn 716,06 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 76.00 €

5.4.2023

Drveni namještaj za kućicu za lutke  Pinolino Ida

Uz igru ​​sa drvenom kućicom za lutke Pinolino ‘Ida’, mašta ne zna granice! Dodatni namještaj za kućicu za lutke sa simpatičnim detaljima za poticanje kreativnosti.

  • Set od 20 komada
  • Masivan: borovo drvo, neobrađen i bijelo lakiran MDF
  • Š 64 cm, D 42 cm, V 71 cm, težina 8,5 kg
  • Preporučuje se za djecu od 3 godine starosti.
Pohištvo-za-leseno-hiško-Pinolino-Ida-4

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica