Akcija vrijedi do 27.3.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drvena guralica Pinolino Rudi

Drvena guralica Pinolino Rudi

pinolino

Drvena guralica na četiri kotača Pinolino Rudi ne sviđa se samo najmlađima- sa svojim modernim skandinavskim izgledom svidjet će se i mami i tati! Maksimalna zabava u vožnji!    

71.92 €
89.90 €
542,10 kn 677,62 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 71.92 €

29.3.2023

Drvena guralica Pinolino Rudi

S drvenom guralicom dijete jača koordinaciju, reakciju i ravnotežu.

  • Kotači su obloženi gumom kako ne bi ostavljali tragove
  • Visina sjedala: 27 cm, visina ručke: 38 cm
  • Čvrsto drvo breze i bukve, lakirano bezbojno i bijelo
  • Preporučuje se za djecu od 18 mjeseci nadalje.

 

Lesen poganjalec Pinolino Rudi 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica