Akcija vrijedi do 15.4.2024
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica AXKID Spinkid i-Size [40-105 cm] Granite Melange

Dječja autosjedalica AXKID Spinkid i-Size [40-105 cm] Granite Melange

axkid
ISOFIX Od rojstva do 4.5 let

Axkid Spinkid je rotirajuća dječja autosjedalica koja olakšava svakodnevni život roditeljima. Udobna funkcija rotacije od 180 stupnjeva čini je jednostavnom za rukovanje, istovremeno pružajući ogromne sigurnosne prednosti vožnje u suprotnom smjeru.

399.99 €
499.90 €
3.014,92 kn 3.768,00 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 15.04.2024

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 399.99 €

16.4.2024

Dječja autosjedalica AXKID Spinkid i-Size

Axkid Spinkid je rotirajuća dječja autosjedalica koja olakšava svakodnevni život roditeljima. Udobna funkcija rotacije od 180 stupnjeva čini je jednostavnom za rukovanje, istovremeno pružajući ogromne sigurnosne prednosti vožnje u suprotnom smjeru.

Najveća udobnost za veću sigurnost

Važan dio sigurnosti je osjećaj udobnosti u autosjedalici. Axkid Spinkid dolazi s mekim premium tekstilom za maksimalnu udobnost vašeg djeteta. Jastuci za potporu novorođenčadi su prilagodljivi ulošci, koji omogućuju idealnu podršku vašem djetetu u najudobnijem položaju i štite vašeg mališana u najsigurnijem položaju u autosjedalici.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-8

Prilagodljiva rotirajuća autosjedalica

Sva djeca rastu različitom brzinom, što čini autosjedalicu poput Axkid Spinkid-a idealnim izborom za potrebe vašeg djeteta. Naslon za glavu omogućava čak 12 različitih položaja, koji olakšavaju prilagodbu duljini i veličini vašeg djeteta.

S jednom rukom, korak po korak, možete podići naslon za glavu kako vaše dijete bude raslo. Ovo, zajedno s naprednim “Sleep well” sistemom, omogućava nagib sjedala do 42 stupnja tijekom putovanja. To čini Axkid Spinkid zaista izvrsnom autosjedalicom u suprotnom smjeru, iskoristivu od 40 do čak 105 cm djetetove visine.

Dodatni prostor za noge također je omogućen ispunjenim dizajnom prečke za apsorpciju udarca, te fleksibilnošću dodatnog kuta od 7°. To pomaže vašem djetetu čak do 14 cm dodatnog prostora za noge i istovremeno mogućnost lakše prilagodbe vašem automobilu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-5

Švedska sigurnost vožnje u suprotnom smjeru

Dokazano je da vožnja u suprotnom smjeru može biti i do pet puta sigurnija u usporedbi s vožnjom u sjedalici okrenutoj u smjeru kretanja, zbog čega Axkid uvijek preporučuje da vaše dijete ostane okrenuto u suprotnom smjeru vožnje što je duže moguće.

Putovanje u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru vožnje značajno smanjuje silu udara na osjetljivi vrat djeteta u slučaju nesreće.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-10

ZAŠTO IZBRATI AXKID?

Axkid je švedski proizvođač dječjih autosjedalica s velikom ljubavi prema temi sigurnosti djece u prometu. Cilj im je motivirati roditelje, kako bi što dulje putovali s djecom smještenom u suprotnom smjeru vožnje.

Oni vjeruju da sigurnost, udobnost i upotreba idu ruku pod ruku. Poboljšani sigurnosni standardi i veća roditeljska svijest dokazano spašavaju dječje živote.

Za Axkid, rješenje leži u vožnji u suprotnom smjeru – što je duže moguće.

Dječja autosjedalica-Axkid-ONE-2-isize-61-125-cm-lifestyle-13

VOŽNJA U SUPROTNOM SMJERU JE I DO 5 PUTA SIGURNIJA

Vožnja suprotnom smjeru je do 5 puta sigurnija, zbog čega Axkid s ponosom nudi produljeno vrijeme vožnje u suprotnom smjeru sve do otprilike 6-7 godina starosti.

Pročitaj više – BLOG

axkid-suprotno-smjera-vožjne

Jednostavna rotacija autosjedalice za 180 stupnjeva

Samo jednim gumbom možete okrenuti autosjedalicu prema vratima i lako pristupiti svom djetetu pri ulasku i izlasku iz automobila.

Jednostavan sustav instalacije

Ispravna instalacija ključna je za sigurnost vašeg djeteta u slučaju prometne nezgode. Zato se Axkid Spinkid instalira u svega pet jednostavnih koraka, radi postizanja ispravne i sigurne instalacije za manje od 30 sekundi. To nazivamo – Easy Installation System.

Easy Installation system na Axkid Spinkid omogućava lako rukovanje ISOFIX konektorima. Tijekom instalacije produžujete ISOFIX konektore, pričvrstite ih na ISOFIX vašeg vozila jednim klikom.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-11

Vodeći svjetski sigurnosni sustav iz Švedske

Axkid Spinkid opremljen je vrhunskim pojasom i sigurnosnim sustavom švedskog tehnološkog proizvođača Holmbergs®. Svaka komponenta, od kopče do pojasa, testirana je i izvan regulativa kako bi se osigurala izvanredna kvaliteta i performanse koje izdvajaju svjetskog lidera.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-2

U kojoj dobi se može koristiti rotirajuća autosjedalica?

Naravno, to varira od djeteta do djeteta, ali s Axkid Spinkid autosjedalicom možete je koristiti od novorođenčeta (40 cm) do otprilike 4 godine (105 cm). Rotirajuća autosjedalica s prilagodljivim značajkama olakšava smještaj djece različitih dobnih skupina i veličina.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-7

Jednostavno svakodnevno rukovanje s Axkid Spinkid

Rotirajuća autosjedalica Axkid Spinkid olakšava sigurno postavljanje vašeg djeteta u autosjedalicu. Samo jednim gumbom možete okrenuti sjedalo prema vratima i pristupiti svom djetetu. Fleksibilnost rotirajuće autosjedalice ne samo da olakšava postavljanje djeteta u autosjedalicu, već vam kao roditelju omogućava udobniji položaj prilikom pričvršćivanja djeteta u autosjedalicu. Dodatnu podršku pružaju magnetski držači na svakoj strani autosjedalice, koji drže pojas dalje dok postavljate dijete u sjedalicu.

Dječja-autosjedalica-Axkid-SPINKID-isize-40-105-cm-lifestyle-1

Idealna potpora za novorođenčad
S priloženim prilagodljivim jastukom za potporu novorođenčadi, čak i najmanja djeca putovat će sigurno i udobno u Axkid Spinkid autosjedalici.

Podesiva prečka za apsorpciju udarca
Jedinstvena fleksibilnost prečke za apsorpciju udarca omogućuje lakšu instalaciju u automobil, te pruža dodatni prostor za noge vašem djetetu.

Napredni “Sleep well” sistem
Višestruki položaji za ležanje mogu se prilagoditi tijekom putovanja, olakšavajući pronalaženje savršenog položaja za vaše dijete i vaše potrebe.

12 položaja naslona za glavu

ASIP – Tehnologija apsorpcije udarca

Magnetni držač pojasa

Dugotrajni premium tekstil

Tehnologija apsorpcije udarca

Sustav za jednostavnu instalaciju

Jednostavna rotacija za 180 stupnjeva

TEHNIČKI PODACI

UN R129/02 (i-Size)
Do otprilike 4 godine
do 18 kg
40 – 105 cm
14,5
44 / 63 / 63 cm
Autosjedalica AXKID Spinkid isofix baza
Snemljiva prevlaka, pralna u pralnom stroju na 30 stupnjeva.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo