Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice Suncobran za dječju autosjedalicu RECARO Salia / Zero.1

Suncobran za dječju autosjedalicu RECARO Salia / Zero.1

Ni določen

Multifunkcionalni suncobran idealan je dodatak dječjoj autosjedalici RECARO Salia, ne samo za ljeto. Zahvaljujući viziru koji se uvlači, pruža potrebnu intimu za mirniji san mališana u sjedalici.

0,00 kn
24.3.2023

Suncobran za dječju autosjedalicu RECARO Salia / Zero.1

Multifunkcionalan suncobran je idealan dodatak za dječju autosjedalicu RECARO Salia i Zero.1, ali ne samo tijekom ljeta: zahvaljujući viziru koji se uvlači, pruža intimu za mirniji odmor te se prilagođava sjedećem i polusjedećem položaju, a mrežica osigurava optimalno kruženje zraka tako da djetetu ispod suncobrana ne bude vruće.

 • Veliki suncobran s dodatnim vizirom na razvlačenje
 • UV zaštita 40+
 • Mrežica za optimalno kruženje zraka

Kompatibilan s modelima:

 • Salia
 • Salia Elite
 • Zero.1
 • Zero.1 Elite.

 

Suncobran-za-Zero.1-i-Size--Zero.1-Elite--Salia--Salia-Elite -1a
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

Recaro
Besafe

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag