Domov Igračke Puzzla – pogledaj i pronadji…

Puzzla – pogledaj i pronadji…

Ni določen

Dvije 10-dijelne brojčane puzzle u jednoj kutiji. Jedna puzzla prikazuje brojeve od 1-10, dok se na drugoj nalazi zabavna ljetna scena. Nakon što se sastave, djeca ih koriste zajedno jer traže odgovarajuče predmete koji su prikazani na obe puzzle, sa jednim elementom za svaki broj i tako savladavaju učenje brojanja od 1-10.

10.20 €
12 €
76,88 kn 90,45 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 10.20 €

6.3.2024

Puzzla - pogledaj i pronadji...

Dvije 10-dijelne brojčane puzzle u jednoj kutiji. Jedna puzzla prikazuje brojeve od 1-10, dok se na drugoj nalazi zabavna ljetna scena. Nakon što se sastave, djeca ih koriste zajedno jer traže odgovarajuče predmete koji su prikazani na obe puzzle, sa jednim elementom za svaki broj i tako savladavaju učenje brojanja od 1-10. Pomaže i kod razvijanja vještine za uparivanje, rasprave i vještine zapažanja u suradnji sa roditeljem ili drugom djecom. Sa pomoču zanimljive puzzle u boji, brojanje će biti zabavno! Veličina puzzle cca 21x30cm. Primjereno za djecu starosti 3+.

Sestavljanka-poglej-in-poišči-2

Korisni blog postovi

Koja je razlika između Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid?

U ovom članku istražit ćemo koje zajedničke značajke imaju autosjedalice Axkid Minikid 4 i Axkid Movekid, prije nego što se usredotočimo na ključne stvari koje ih razlikuju.

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag