Akcija vrijedi do 25.9.2023
Domov Igračke Puzzla – pogledaj i pronadji…

Puzzla – pogledaj i pronadji…

Ni določen

Dvije 10-dijelne brojčane puzzle u jednoj kutiji. Jedna puzzla prikazuje brojeve od 1-10, dok se na drugoj nalazi zabavna ljetna scena. Nakon što se sastave, djeca ih koriste zajedno jer traže odgovarajuče predmete koji su prikazani na obe puzzle, sa jednim elementom za svaki broj i tako savladavaju učenje brojanja od 1-10.

10.20 €
12 €
76,88 kn 90,45 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 10.20 €

27.9.2023

Puzzla - pogledaj i pronadji...

Dvije 10-dijelne brojčane puzzle u jednoj kutiji. Jedna puzzla prikazuje brojeve od 1-10, dok se na drugoj nalazi zabavna ljetna scena. Nakon što se sastave, djeca ih koriste zajedno jer traže odgovarajuče predmete koji su prikazani na obe puzzle, sa jednim elementom za svaki broj i tako savladavaju učenje brojanja od 1-10. Pomaže i kod razvijanja vještine za uparivanje, rasprave i vještine zapažanja u suradnji sa roditeljem ili drugom djecom. Sa pomoču zanimljive puzzle u boji, brojanje će biti zabavno! Veličina puzzle cca 21x30cm. Primjereno za djecu starosti 3+.

Sestavljanka-poglej-in-poišči-2

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag