Domov Dječja sobica Komoda za previjanje Pinolino SKY široka

Komoda za previjanje Pinolino SKY široka

pinolino

Komoda za previjanje Pinolino Sky soba je visokog sjaja i čistih linija sa puno prostora za pohranjivanje. Za sve vas koji volite moderan i blistav izgled dječje sobe.

699.00 €
849.00 €
5.268,71 kn 6.399,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 699.00 €

24.3.2023

Komoda za previjanje Pinolino SKY široka

 

 • dvaput promišljeno: sakrivene ručke i Soft Close pobrinu se za udobno otvaranje ladica
 • sjajni namještaj povećava i osvjetljuje sobu
 • dimenzije: D 120 cm, D 78 ili 55 cm, V 98 cm
 • visina za previjanje: 90 cm
 • dio za previjanje koji se može skinuti i namjestiti lijevo, desno ili na sredinu
 • 3 ladice
 • Self Soft Close
 • sakrivene ručke

 

Komoda za previjanje Pinolino SKY široka 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag