Domov Dječja sobica Komoda za previjanje Pinolino RIVA ekstra široka

Komoda za previjanje Pinolino RIVA ekstra široka

pinolino

Ekstra široka komoda za previjanje Pinolino Riva impresionira male i velike čistim i ravnim linijama. U kombinaciji sa atraktivnim drvenim akcentima prava je skandinavska oaza dobrog osjećaja. Za sve koji vole sjeverni dizajn i suvremeni stil.

908.10 €
1009.00 €
6.844,80 kn 7.605,34 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 908.10 €

30.10.2023

Komoda za previjanje Pinolino RIVA ekstra široka

 

 • priručno: nakon upotrebe, dio za previjanje se ukloni, a komoda se i dalje koristi za uredno pohranjivanje
 • kontrast: prekrasan dizajn ručki i bjelina fronti pružaju moderan kontrast
 • elegantno: završne letvice čine da namještaj izgleda tipično skandinavsko
 • dimenzije: D 140 cm, D 79 ili 58 cm, V 106 cm
 • visina za previjanje: 98 cm
 • dio za previjanje koji se može skinuti i namjestiti lijevo, desno ili na sredinu
 • 6 ladica
 • Self Soft Close
 • kvalitetna završna letvica i noge od masivnog javora

 

Komoda za previjanje Pinolino RIVA ekstra široka 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag