Domov Dječja sobica Komoda za previjanje Pinolino BOKS široka

Komoda za previjanje Pinolino BOKS široka

pinolino

Komoda za previjanje Pinolino Boks je zbog trendi miksa boja i materijala prekrasan balans između dizajna i funkcionalnošću. Za sve koje vole opremati moderno i sa stilom.

849.00 €
6.399,34 kn
19.8.2024 time

Komoda za previjanje Pinolino BOKS široka

Komoda za previjanje Pinolino Boks je zbog trendi miksa boja i materijala prekrasan balans između dizajna i funkcionalnošću. Za sve koje vole opremati moderno i sa stilom.

Detalji:

 • Kvalitetne ručke iz nehrđajućeg čelika
 • Sofisticirana: sa promišljeno oblikovanim zaključnim letvicama, komoda djeluje izuzetno stabilno, izdržljivo a istovremeno odiše lakoćom
 • kontrast između javora i bijelo lakiranim MDF-om se pobrine za atraktivan dizajn sobe
 • dimenzije: D 126 cm, D 78 ili. 57 cm, V 101 cm
 • visina za previjanje: 91 cm
 • dio za previjanje koji se može skinuti i namjestiti lijevo, desno ili na sredinu
 • 3 ladice, sa dvojnom pregradom za odjeću
 • Self Soft Close
Komoda za previjanje Pinolino BOKS široka 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Zašto odabrati drvene dječje igračke?

U svijetu stalnog napretka i tehnološkog razvoja ponekad se čini da se jednostavna radost djetinjstva gubi među digitalnim ekranima i komercijalnim igračkama. Međutim, postoji divna alternativa koja vraća djetinjstvo korijenima - drvene dječje igračke.

image

5 stručnih savjeta: Kako pravilno vezati dijete u automobilu

Sigurnost djece uvijek je na prvom mjestu. A tijekom vožnje u automobilu ključno je pravilno vezati dijete.

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo