Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice RECARO Avan / Kio iSize Isofix baza

RECARO Avan / Kio iSize Isofix baza

recaro

Uz Avan / Kio Base Isofix bazu, RECARO dječje autosjedalice “jaje“ Avan i “reborader“ Kio mogu se jednostavno i sigurno postaviti samo jednim klikom u automobil.

189.91 €
199.90 €
1.431,45 kn 1.506,75 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 189.91 €

14.6.2023

MODULARNI SISTEM

Jednostavno i sigurno, svaki dan.

Uz Avan / Kio Isofix bazu, Avan “jaje“ se može postaviti u automobil samo jednim klikom, što čini uzbudljiv obiteljski život posebno lakim, a istovremeno osigurava potpuno sigurnu i ispravnu montažu zahvaljujući sigurnosnim indikatorima.

Kada beba preraste “jaje“ Avan, Isofix baza dalje se koristi kao modularni sustav s RECARO Kio “reboard” autosjedalicom do djetetove cca. 4 godine starosti. Za dugo vremena radosti i mnogo ugodnih putovanja.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-kio-1a

Prilagodljivo rješenje za danas i sutra

Od rođenja do visine 83 cm (približno 15 mjeseci starosti) autosjedalicu “jaje“ Avan koristimo samo u suprotnom smjeru vožnje. “Jaje“ Avan u auto možemo postaviti korištenjem sistema u 3-točke automobilskog pojasa ili jednostavnim i brzim klikom na Avan / Kio Base.

Autosjedalicu Kio možemo koristiti od djetetove visine 60 cm (približno 3 mjeseca starosti), ili jastučićem za novorođenče koji je na raspolaganju zasebno, već od samog rođenja. Korištenje autosjedalice Kio preporučujemo za postavljanje suprotno smjeru vožnje dok je god to moguće – može do djetetove visine 105 cm, odnosno starosti približno 4 godine. Kada vaš mališan navrši 16 mjeseci starosti, čak možete autosjedalicu Kio okrenuti i u smjer vožnje.

Za sigurna putovanja – duga ili kratka.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size

Modularni sustav
Isofix bazu možemo koristiti kao modularni sustav u kombinaciji sa autosjedalicom “jaje“ Avan i“reboard“ autosjedalicom Kio.

ISOFIX priključci
brzo i sigurno postavljanje te optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu.

Indikatori na postolju
praktični indikatori na bazi uvijek pokazuju zeleno kada je autosjedalica ispravno namještena.

Luk za potporu
apsorbira energije u slučaju sudara.

Postavljanje jednim klikom na ISOFIX točke
jednostavnije i sigurnije postavljanje samo jednim klikom bez korištenja automobilskog pojasa.

Podesiva Isofix potporna noga
jednostavna za prilagođavanje u automobilu, povećava stabilnost baze i sjedalice.

Indikatori na postolju

praktični indikatori na bazi uvijek pokazuju zeleno kada je autosjedalica ispravno namještena.

isofix-baza-recaro-avan-kio-i-size-indikatori

TEHNIČKI PODACI

UN R129/03 (i-Size)
35,5 / 65 / 35 – 86 cm
7,5 kg
autosjedalicom RECARO Avan autosjedalicom RECARO Kio
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

Pronađi

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag