Akcija vrijedi do 11.12.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drvena kuhinja Pinolino Alfons

Drvena kuhinja Pinolino Alfons

pinolino

Zadovoljstvo u kuhanju zagarantovano je drvenom kuhinjom “Alfons”! Moderna oprema i višedijelni pribor osiguravaju malom kuharu da uživa u kuhanju, miješanju, pranju i svim ostalim poslovima u kuhinji

112.43 €
149.90 €
847,44 kn 1.129,87 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 112.43 €

13.12.2023

Drvena kuhinja Pinolino Alfons

 • Zadovoljstvo u kuhanju zagarantovano je drvenom kuhinjom “Alfons”! Moderna oprema i višedijelni pribor osiguravaju malom kuharu da uživa u kuhanju, miješanju, pranju i svim ostalim poslovima u kuhinji
 • “Alfons” kuhinja pruža mnoštvo kuhinjskih igara koje će potaknuti kreativnost i odgovornost
 • Kuhinja opremljena je mnogim dodacima i opremom kao što su pribor, 2 posude, pećnica, rotirajuće tipke sa “klik” funkciju, čelični sudoper
 • Sat s rotirajućim indikatorima osigurava da se suđe s ploče za kušanje na vrijeme prebace u pećnicu
 • U ormariću ima dovoljno mjesta za sastojke, začine i sve što je potrebno za kuhanje
 • Kuhinja “Alfons” ima dva kotača, da je lako premjestiti
 • Dijeloma masivna: lipovo drvo i MDF, bezbojno i šareno lakirano
 • Š 69 cm, D 33 cm, V 90 cm
 • Visina radne ploče: 56 cm
 • Preporučuje se djeci u dobi od 3 do 5 godina

Drvena kuhinja je također lijep i funkcionalan poklon za rođendan, krštenje ili za praznike u prosincu

Drvena kuhinja Pinolino Alfons 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

U sjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru do 5 puta sigurnije

Znate li da je vaše dijete do 5 puta sigurnije u autosjedalici okrenutoj u suprotnom smjeru, nego u autosjedalici okrenutoj u smjeru vožnje? Vjerojatno se pitate zašto je to tako. Pa, reći ćemo vam zašto.

Održavanje dječjih kolica

Blato, prašina, snijeg i sol - ako želimo, da kolica dugoročno ostanu lijepa i funkcionalna, prava odluka bi bila ta, da im svakih nekoliko mjeseci ili barem krajem zime i ljeta priuštimo kućni SPA tretman.

Tvoja torba za previjanje

S bebom svaki izlet postaje putovanje,
koje treba zaista dobro isplanirati. Još posebno na početku, kada je sve novo te treba uzeti u obzir, da nas mnogo toga može neugodno iznenaditi, dobra organizacija je od velike važnosti. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag