Domov Igračke Drvene igračke Drvena kuhinja Pinolino Alfons

Drvena kuhinja Pinolino Alfons

pinolino

Zadovoljstvo u kuhanju zagarantovano je drvenom kuhinjom “Alfons”! Moderna oprema i višedijelni pribor osiguravaju malom kuharu da uživa u kuhanju, miješanju, pranju i svim ostalim poslovima u kuhinji

149.90 €
1.129,87 kn

Drvena kuhinja Pinolino Alfons

 • Zadovoljstvo u kuhanju zagarantovano je drvenom kuhinjom “Alfons”! Moderna oprema i višedijelni pribor osiguravaju malom kuharu da uživa u kuhanju, miješanju, pranju i svim ostalim poslovima u kuhinji
 • “Alfons” kuhinja pruža mnoštvo kuhinjskih igara koje će potaknuti kreativnost i odgovornost
 • Kuhinja opremljena je mnogim dodacima i opremom kao što su pribor, 2 posude, pećnica, rotirajuće tipke sa “klik” funkciju, čelični sudoper
 • Sat s rotirajućim indikatorima osigurava da se suđe s ploče za kušanje na vrijeme prebace u pećnicu
 • U ormariću ima dovoljno mjesta za sastojke, začine i sve što je potrebno za kuhanje
 • Kuhinja “Alfons” ima dva kotača, da je lako premjestiti
 • Dijeloma masivna: lipovo drvo i MDF, bezbojno i šareno lakirano
 • Š 69 cm, D 33 cm, V 90 cm
 • Visina radne ploče: 56 cm
 • Preporučuje se djeci u dobi od 3 do 5 godina

Drvena kuhinja je također lijep i funkcionalan poklon za rođendan, krštenje ili za praznike u prosincu

Drvena kuhinja Pinolino Alfons 5

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag
  Preporučujemo