Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica RECARO Kio i-Size [60 – 105 cm] Select Night Black + Isofix baza

Dječja autosjedalica RECARO Kio i-Size [60 – 105 cm] Select Night Black + Isofix baza

recaro

Dječju autosjedalicu RECARO Kio postavljamo na Avan / Kio Isofix bazu koja se već može koristiti za Avan “jaje“. Omogućuje vožnju suprotno od smjera vožnje i u smjeru vožnje. A što je posebno kod ove modularne autosjedalice? Djetetu nudi izjeman nagib za udobno spavanje, posebno u suprotnom smjeru vožnje, a roditeljima niže bočne stranice školjke sjedalice olakšavaju i udobnije namještanje djeteta u sjedalicu i iz nje.

383.98 €
479.98 €
2.894,25 kn 3.617,85 kn

Akcijska cijena vrijedi do: 22.07.2024

23.7.2024 time

Dječja autosjedalica RECARO Kio i-Size

do 18 kg 
60 – 105 cm 
6 mjeseci – 4 godine

Već imate RECARO Avan autosjedalicu “jaje“ i odgovarajuću Isofix bazu za nju? Da li je Vaše dijete preraslo Avan autosjedalicu?

Onda je vrijeme za sljedeću Kio autosjedalicu! “Reboarder“ će Vas uvjeriti sa svojim sistemom ventilacije, naprednom bočnom zaštitom za još veću zaštitu kod bočnih udara i mekanom RECARO ergonomskom pjenom.

S umetkom za novorođenče (dostupan posebno) Kio autosjedalicu možete koristiti čak od rođenja.

Na sigurnosnom testu ADAC Kio je dobio 4 zvjezdice u kategoriji sigurnosti!

djecja-autosjedalica-recaro-kio-isize-do-18-kg-lifestyle

AIR VENTILATION SYSTEM

Svježi zrak svakome dobro dođe. On je u dječjoj autosjedalici Kio omogućen tako da prelazi kroz otvore s vanjske strane školjke i mrežastu tkaninu u dijelu autosjedalice te ti otvori omogućavaju neprekidno kruženje zraka.

To je najveći mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećanja. Bez obzira na to, hoćete li biti na kratkoj vožnji do bake ili na putu prema moru s cijelom obitelji – tako će mali istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

djecja-kolica-recaro-kio-isize-do-105-cm air sistem

I-SIZE

Položaj suprotan od smjera vožnje, optimizirana zaštita u slučaju bočnog sudara i intuitivno ISOFIX postavljanje, malim putnicima osiguravaju maksimalnu sigurnost.

U položaju suprotnom od smjera vožnje, u slučaju frontalnog sudara sile se rasporede po cijelom tijelu pri čemu osjetljivi predio glave i vrata ostaje zaštićen.

Dječja autosjedalica Kio ispunjava najnovije i najstrože standarde sigurnosti u skladu s UN R129 (i-Size).

djecja-kolica-recaro-kio-isize-do-105-cm isize konektor

MODULARNI SISTEM

Uz i-Size Isofix bazu Avan / Kio autosjedalicu “jaje“ Avan u auto možemo postaviti samo jednim klikom, što posebno olakšava uzbudljivu obiteljsku svakodnevicu, a istovremeno se brine za potpuno sigurno i ispravno postavljanje zahvaljujući sigurnosnim indikatorima.

Kada dijete preraste “jaje“ Avan, Isofix bazu Avan / Kio Base koristimo dalje kao modularni sustav s “reboard“ autosjedalicom Kio sve do djetetove 4. godine. Za dug period veselja i mnogo ugodnih putovanja.

djecja-kolica-recaro-kio-isize-do-105-cm modular sistem

ADVANCED SIDE  PROTECTION (ASP)

Ugrađena zaštitna krilca brzo se i posve jednostavno otvaraju na strani prema vrata automobila. Tako u slučaju bočnog sudara apsorberi energije smanjuju snagu udarca koja bi djelovala na djetetovo tijelo. Kombinacija strukture školjke sjedalice i bočnih krilca pružaju čak dvostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara.

PATENTIRANI HERO SIGURNOSNI SUSTAV

U jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice  – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi ne bi uvili ili da ne bi skliznuli s ramena te istovremeno olakšava sigurno i jednostavno vezanje djeteta u sjedalicu.

PAMETNA KOPČA SIGURNOSNOG POJASA

Jednostavno i sigurno kopčanje zahvaljujući pametnoj kopči sigurnosnog pojasa: kada dijete izvadimo iz autosjedalice, kopča pojasa se nagne prema naprijed i ostaje u svom položaju. Tako sljedeći put kada dijete postavljamo u autosjedalicu ne položimo na kopču, nego ga pričvrstimo sigurno, udobno i brzo.

JEDNORUČNO POSTAVLJANJE

Dječja autosjedalica Kio ima pet položaja nagiba za udobno odmaranje bez obzira na to, da li je postavljena suprotno od smjera vožnje ili u smjeru vožnje.

Maksimalni nagib je jako ukošen i malim istraživačima omogućava savršen odmor i slatke snove. Osim toga, roditeljima olakšava rukovanje jer nagib podešavamo samo jednom rukom. Vožnja je na taj način opuštenija za sve.

djecja-kolica-recaro-kio-isize-do-105-cm polozaj za odmor

Sigurnosni pojas u 5-točaka
intuitivni središnji zatezač sigurnosnih pojasa s patentiranim HERO sistemom omogućava da je dijete u sjedalici vezano sigurno i jednostavno.

Patentirani HERO sigurnosni sustav
u jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice  – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi ne bi uvili ili da ne bi skliznuli s ramena te istovremeno olakšava sigurno i jednostavno vezanje djeteta u sjedalicu.

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.

Memorijska pjena u uzglavlju sjedalice
je istovremeno udobna za dijete te posebno pripomaže apsorbiranju sila u slučaju sudara.

Školjka sjedalice koja apsorbira energije
u slučaju eventualnog sudara, oslobađaju se energije tijekom sudara i apsorbiraju u školjki autosjedalice.

 

Mekani jastučići
na pojasevima štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja.

Intuitivno jednoručno rukovanje sjedalicom
sve bitne postavke jednostavno postižemo samo s jednom rukom.

Ergonomski dizajn
donje bočne stranice omogućavaju roditeljima lakše i ergonomičnije namještanje djeteta u autosjedalicu.

Po visini podesiv oslonac za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevima
omogućuje jednostavno i individualno prilagođavanje i maksimalnu udobnost te podupire zdravo držanje.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

MODULARNOST KOJA VAS PRATI

TEHNIČKI PODACI

UN R129/03 (i-Size)
44 / 46 / 59 – 65 cm
7.8 kg
Boje na slici mogu se razlikovati od originala.
Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenja
autosjedalica RECARO Kio i-Size Isofix baza Jastučić za novorođenče RECARO Kio nije uključen u cijenu
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Zašto odabrati drvene dječje igračke?

U svijetu stalnog napretka i tehnološkog razvoja ponekad se čini da se jednostavna radost djetinjstva gubi među digitalnim ekranima i komercijalnim igračkama. Međutim, postoji divna alternativa koja vraća djetinjstvo korijenima - drvene dječje igračke.

image

5 stručnih savjeta: Kako pravilno vezati dijete u automobilu

Sigurnost djece uvijek je na prvom mjestu. A tijekom vožnje u automobilu ključno je pravilno vezati dijete.

image

Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

Tim Hepikids vam je pripremio Top 5 aktivnosti za bezbrižnu zabavu

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo