Domov Dječje autosjedalice Dodaci za autosjedalice BeSafe iZi Modular i-Size Isofix iZi baza

BeSafe iZi Modular i-Size Isofix iZi baza

besafe

BeSafe iZi Modular sastoji se od jedne Isofix baze i dvije dječje sjedalice koje su u skladu sa standardom R 129 i-Size. Kada dijete preraste “jaje“, Isofix baza se može koristiti za sljedeću autosjedalicu. Sustav pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti.

199.20 €
249.00 €
1.501,47 kn 1.876,84 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 194.65 €

31.5.2024 time

BeSafe iZi Modular i-Size Isofix iZi baza

Modularni sistem 3v1

Sustav se sastoji od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike od rođenja do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

BeSafe iZi Go Modular i-Size uvijek se u automobil postavlja u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a autosjedalica za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size za djecu od 61 do 105 cm visine može se koristiti u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a za djecu od 88 do 105 cm može se postaviti i u smjer vožnje.

REGULATIVA UN R129 (I-SIZE)

Cijeli sustav sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).

Obje autosjedalice – za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

BeSafe iZi Modular i-Size Isofix podnožje

0+, I
ISOfix
u suprotnom smjeru vožnje: 40 – 105 cm u smjeru vožnje: 88 – 105 cm
UNR 129 (i-Size)

Korisni blog postovi

Kako sigurno prevesti novorođenče od rodilišta do vaše kuće

Nema mnogo dirljivih trenutaka, kao što je prvi odlazak iz rodilišta, uz svoje novorođenče. Preplavi vas osjećaj ponosa, sreće i nježnosti, ali istovremeno se pojavljuje i briga za sigurnost vašeg malog blaga na putu.

image

5 savjeta za organizaciju dječjih igračaka

Tim Hepikids vam je pripremio pet jednostavnih savjeta koji će vam olakšati ovaj zadatak!

image

Sigurnost na prvom mjestu! Savjeti za odabir dječje autosjedalice

Pri odabiru dječje autosjedalice važni su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Svjesni smo da je ova odluka za vas izuzetno važna, stoga smo pripremili nekoliko dragocjenih savjeta koji će vam pomoći pri odabiru prave autosjedalice za vaše dijete.

image
Proizvod je dodan u usporedbu.
close
    Košarica
    Vaša košarica je praznaIdi natrag
    Preporučujemo