FAQ

Imam kôd za popust, gdje ga mogu unijeti?
Kod za popust unosite u košaru gdje postoji stavka 3 – Način plaćanja. Pod stavkom “Kreditna kartica” imate polje na kojem piše “Provjerite imate li popustni kôd”. Otvorit ćete područje na kojem možete unijeti popustni kôd i kliknuti ‘Apply’. Automatski ćete se ažurirati košaricu sadržaja koju nudi popustni kôd.

Mogu li unovčiti više kodova za popust istovremeno?
Popusti se ne zbrajaju osim ako nije drugačije navedeno u uvjetima kampanje. Za svaku kupnju može se koristiti jedan promotivni kôd. Prilikom kupnje predmeta na akciji besplatna dostava ne vrijedi – osim ako nije drugačije navedeno. A

Zbrajaju li se akcije međusobno?
Akcije se ne zbrajaju. Akcije ne vrijede na poklon bonove, namještaj i proizvode koji su već na akciji.

Može li se narudžba plaćati po pouzeću?
Narudžbu možete plaćati i po pouzeću dostavnoj službi.

Što napraviti ukoliko proizvodom nisam zadovoljan/na?
Potrošač je dužan prodavaču vratiti robu, ako iz bilo kojeg razloga nije zadovoljan, u roku od 14 dana. Imajte na umu da povratna roba mora biti neoštećena. Kupac ne smije i ne može koristiti primljenu robu tijekom razdoblja povlačenja iz ugovora. Više o detaljima potražite OVDJE.

Što napraviti u slučaju primitka oštećenog artikla?
Potrošač može reklamirati proizvod s nedostacima na adresu garancije ili adresu stvarne greške u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača (u daljnjem tekstu ZVPot). Na poveznici OVDJE možete pronaći sve obrasce za povrat, povrat robe i stvarne pogreške.

Koji kontakt mogu koristiti u slučaju reklamacije, povrata proizvoda ili zamjene?
U slučaju reklamacije, povrata proizvoda ili zamjene obratite se na e-mail adresu info@hepikids.hr ili na telefonski broj 091 53 53 143.

Koje marke mogu pronaći u internet trgovini Hepikids.hr?
Na Hepikids.hr možete naći marke poput RECARO, Pinolino, Cruzee, BabaBing, iCandy, BeSafe, Ergobaby, i Tula.

Gdje se nalazi trgovina RECARO?
Naš RECARO center koji se prostire na više od 150 četvornih metara možete naći u Ljubljani.

Tko dostavlja paket?
Paket dostavlja naš ugovorni partner, Pošta Hrvatska ili dostavna služba GLS (General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o.), više o njima pročitajte OVDJE.

Je li plaćanje kreditnom karticom sigurno?
Web stranica hepikids.hr koristi sigurnost podataka (Secure Socket Layer) SSL. Korisnik je također odgovoran za zaštitu osobnih podataka na način koji jamči sigurnost njegovog korisničkog imena i lozinke te odgovarajućeg softvera (antivirusnog) zaštite njegovog ili njezinog računala. Prikupljanje osobnih podataka bilježi se na internetskim stranicama Povjerenika za informiranje (www.ip-rs.si).

Mogu li naručiti preko telefona?
Korisnik može narudžbu također izvršiti telefonski putem broja 091 53 53 143. Nakon narudžbe se na njegovu elektronsku adresu šalje UPN nalog koji kupac može platiti na pošti ili u banci. Nakon plaćanja naloga kupcu se šalje proizvod zajedno s računom. Uplatom po predračunu kupac se slaže s općim uvjetima i odredbama.

Koliko iznosi trošak dostave?
Poštarina se obračunava glede na vrijednost kupovine odnosno, besplatna je za narudžbe nad 500,00 kn.