Domov Dječja sobica Komoda za previjanje Pinolino STEEL ekstra široka

Komoda za previjanje Pinolino STEEL ekstra široka

pinolino

Prostorna previjalna komoda Pinolino Steel moderna izgleda s metalnom konstrukcijom, prašno obojena u antracitnom izgledu.

701.10 €
779.00 €
5.284,54 kn 5.871,71 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 701.10 €

24.4.2023

Komoda za previjanje Pinolino STEEL ekstra široka

  • dimenzije: D 140 cm, D 77 ili 52 cm, V 97 cm
  • visina za previjanje: 89 cm
  • dio za previjanje koji se može skinuti i namjestiti lijevo, desno ili na sredinu
  • 3 ladice, 1 klizna vrata
  • Self Soft Close i Safe-Slide
  • 1 polica podesiva po visini
  • Moderna metalna konstrukcija u antracit izgledu
Komoda za previjanje Pinolino STEEL ekstra široka 2

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica