Akcija vrijedi do 3.4.2023
Domov Igračke Drvene igračke Drveni konjić za ljuljanje Pinolino Bjeli

Drveni konjić za ljuljanje Pinolino Bjeli

pinolino

Drveni konjić za ljuljanje pravi je klasik među igračkama za najmlađe i donosi puno radosti u kuću. Skoči na njega i hija skok u galop!

160 €
1.206,00 kn

Drveni konjić za ljuljanje Pinolino Bjeli

 

Sa priloženim obručem za još veću sigurnost i stabilnost čak i najmlađih jahača. Obruč se jednostavno ukloni kada više nije potreban. Konjić je tako dugogodišnji suputnik u igri.

  • masivan: bukovo drvo, neobrađeno i lakirano u trendi bijeli boji
  • D 86 cm, Š 31 cm, V 58 cm
  • visina sjedala 34 cm
  • odvojivi obruč
  • preporučuje se za djecu između 9 mjeseci i 4 godine
  • prigodan i za poklon

 

Drveni konjić za ljuljanje Pinolino Bjeli 8

PINOLINO

Njemačka marka kvalitetnog drvenog namještaja i igračaka Pinolino, svoj najveći naglasak stavlja na kvalitetu izrade, trajnost upotrebe i bezvremenski dizajn proizvoda. Pinolino namještaj je klasičnog te ujedno estetskog izgleda, beskompromisne čvrstoće i kvalitete te se prilagođava svakodnevnom životu i raste s Vašim djetetom. Za bojanje su korištene samo netoksične boje i premazi, tako da ne morate brinuti za zdravlje, ako Vaša beba ustima istražuje predmete poput dječjeg namještaja i igračaka.

Pinolino drvene, šarene i inovativne igračke potiču dijete na otkrivanje i razvijanje mašte, jačaju motoričke sposobnosti te potiču na igru uloga.

Bezvremenski konjić za ljuljanje, kolica za učenje hodanja s patentiranim kočionim sistemom i police za knjige naši su “top prodajni proizvodi“ među Pinolinovim igračkama.

Pinolino proizvodi nisu samo odlični za cijelu obitelj, oni su također izvrsni za okolinu: za svako posječeno drvo, Pinolino posadi novo!

pinolino-podjetje-BW2-2

Korisni blog postovi

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
    Košarica