Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i Size 2Dječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i Size
Dječja autosjedalica BeSafe Kid X3 i Size Metallic Melange
Dječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i Size 2
Dječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i SizeDječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i Size4,469.00 HRK4,479.00 HRK

Obriši
Izaberite boju
Količina:

4,469.00 HRK4,479.00 HRK

Opis

Dječja autosjedalica BeSafe iZi Kid X2 i Size

BeSafe iZi Kid X2 i-Size je autosjedalica koja se postavlja isključivo u smjeru suprotnom od smjera vožnje, s dosad najboljim sigurnosnim rezultatom od 1,1*. Predviđena je za djecu visine od 61 do 105 cm što je otprilike od navršenih 6 mjeseci do 4 godine.

(*S položenim testom Plus i atestom i-Size te inovativnom zaštitom od bočnog udara SIP+).

 • visina: 61-105cm
 • dob: 6mj. – 4 godine
 • standard: UN R129 (i-Size)
 • postavljanje: isofix
 • smjer: suprotno od smjera vožnje
 • maksimalna težina: do 18 kg

Sjedalica se može postaviti isključivo pomoću ISOfix sustava, a zahvaljujući izvrsnim položajima za spavanje pruža im udobnost na dužim i kratkim vožnjama.

BeSafe iZi Kid X2 i-Size proglašena je jednom od najsigurnijih autosjedalica u kategoriji 1-4 godine na testiranju koje provode Stiftung Warentest i ADAC. iZi Kid X2 i-Size odobren je sukladno novom EU standardu R-129 (i-Size) te je položila iznimno zahtjevno testiranje Plus test.

Više mjesta u automobilu

Prilagodljive ISOfix ručice omogućavaju roditeljima da odluče koliko će mjesta u automobilu zauzeti autosjedalica. iZi Kid X2 i-Size može se postaviti bliže naslonu sjedala dok je dijete maleno, a prilagodljive ISOfix ručice omogućavaju odmicanje autosjedalice od sjedala automobila kako dijete raste i povećavaju prostor za noge djeteta. Stoga dijete može putovati okrenuto suprotno smjeru vožnje najmanje do dobi od 4 godine, kao što preporuča BeSafe.

Izvrsna zaštita od bočnog udara

Inovativno rješenje zaštite od bočnog udara SIP+ pričvršćeno je na bok sjedalice prema vratima automobila, te dodatno poboljšava sigurnosne performanse sjedalice u slučaju bočnog sudara.

 

Autosjedalica odobrena u skladu s novim sigurnosnim standardom UN R 129 (i-Size) 

i- Size standard daleko bolje prati moderne automobile i današnju situaciju u prometu. Novi standard propisuje vožnju djece u autosjedalicama okrenutim suprotno smjeru vožnje minimalno do navršenog 15. mjeseca, a također ima i rigoroznije testiranje bočnih sudara.

Što duže u suprotnom smjeru

Autosjedalica BeSafe iZi Kid i-size Vašem djetetu omogućava vožnju u smjeru suprotnom od smjera vožnje do otprilike 4 godine starosti – tj. do 18 kilograma. Testiranja autosjedalica koja su proveli ADAC i Međunarodni savez udruga potrošača ICRT pokazuju da je rizik za ozljede vrata 5 puta veći kod autosjedalica u kojima se djeca vežu pojasom okrenutih u smjeru vožnje od onih okrenutih suprotno od smjera vožnje. Tako se smanjuje mogućnost ozljeda koje uzrokuje pritisak pojaseva na tijelo djeteta.

 

Osobine:

 1. oslonac za glavu i pojasevi proporcionalno se namještaju jednostavnim pokretom.
 2. magneti u ramenim oblogama drže pojaseve sa strane, tako da dijete možete lako staviti u autosjedalicu.
 3. pojasevi s uporištem u 5 točaka bolje štite vaše dijete jer distribuiraju sile preko najjačih dijelova djetetova tijela ramena i bokova.
 4. novo inovativno rješenje SIP+ (Side Impact Protection+) pruža još bolju zaštitu u slučaju bočnog udara.
 5. više prostora za noge – radi bolje iskoristivosti prostora u autu autosjedalica se može postaviti na kompaktan način podešavanjem sigurnosnog oslonca i ISOfix ručica. Baza se može prilagoditi i tako pružiti više prostora za noge kada bude potreban.
 6. snažni sigurnosni oslonac ograničava zakretanje autosjedalice prema gore i unatrag pri udaru u stražnji dio vozila. To inovativno rješenje zadržava autosjedalicu na mjestu i tako štiti dijete.
 7. BeSafe je pojednostavio postavljanje uvođenjem nekoliko indikatora i jednostavnih metoda namještanja.
 8. potporna noga podupire autosjedalicu pri frontalnom sudaru. Indikatori u boji i zvučni indikatori pokazuju kada je potporna noga u ispravnom položaju u kojem autosjedalica djetetu pruža optimalnu zaštitu.
 9. sigurnosni sustav na klik (CSS) = ISOfix/FIX ISOfix pruža brz i jednostavan način za namještanje autosjedalice, čime se smanjuje opasnost od nepravilnog postavljanja.

Dodatne informacije
Boja:

Black Cab, Metallic Melange, Midnight Black Melange, Premium Car Interior Black, Sunset Melange

Privacy Preference Center