Akcija vrijedi do 2.10.2023
Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Peak mesh, siva

Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Peak mesh, siva

besafe

BeSafe iZi Flex Fix i-Size odobren je prema najnovijem UN standardu R129-02. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita za dijete, iZi Flex Fix opremljen je troslojnom bočnom zaštitom i naslonom za glavu posebno dizajniranim za najvišu razinu udobnosti i sigurnosti.

287.20 €
359.00 €
2.164,77 kn 2.705,96 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 287.20 €

Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size

od 15 do 36 kg
od 4 do 12 godina
100-150 cm

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost za djecu s naslonom za leđa koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Praktičnost korištenja za roditelje osiguravaju: jednostavno pričvršćivanje djeteta, jednostavna montaža i modularnost sjedalice čiji je naslon prilagođen različitim tipovima automobilskih sjedala.

Jedinstvena fleksibilnost
Visina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle-2

Superiorna sigurnost

 • U skladu s novom uredbom UN R129
 • PAD+ za dodatnu zaštitu brade i prsa
 • ISOfix prikljućci koji se mogu zaključati omogućuju jednostavnu instalaciju i sprječavaju nepravilnu uporabu
 • Dodatna zaštita od bočnog udara (SIP+)
 • Vodilice remenog i bedrenog dijela pojasa za optimalno pozicioniranje pojasa.

Najveća udobnost

 • Naslon za glavu posebno oblikovan za poboljšani pogled i potporu za spavanje
 • Jednostavno podešavanje visine za rast s djetetom
 • PAD+ za dodatnu udobnost
 • Mogućnost nagiba
 • Integrirana ručka za nošenje.

TEHNIČKI PODACI

u smjeru vožnje
ISOfix ili automobilski pojas s uporištem u tri točke
Pribl. 4 – 12 god.
UN R129 (i-Size)
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Recenzija RECARO Celona i Sadena

Pročitajte iskustvo korištenja dječjih kolica RECARO Celona i Sadena blogerice Strollerice koja je temeljito stestirala oba dva modela >

Na mirno putovanje s bebom

Vožnja s djetetom u automobilu može biti posve drugačija od svih vožnji, na koje ste bili naviknuti, prije nego što ste postali roditelji. Pročitajte nekoliko naših savjeta za smirenije, zadovoljnije i sigurnije putovanje, kako za vas, tako i za bebu! >>

Bebina prva oprema

Što vam zapravo treba za bebu? Kako biste imali dobar pregled i izbjegli propuštene kupnje, za vas smo pripremili korisnu listu. >>

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag