Domov Dječje autosjedalice Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Antracit mesh tamno siva

Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size [15-36 kg][100-150 cm] Antracit mesh tamno siva

besafe

BeSafe iZi Flex Fix i-Size odobren je prema najnovijem UN standardu R129-02. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita za dijete, iZi Flex Fix opremljen je troslojnom bočnom zaštitom i naslonom za glavu posebno dizajniranim za najvišu razinu udobnosti i sigurnosti.

287.20 €
359.00 €
2.164,77 kn 2.705,96 kn

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 287.20 €

4.10.2023

Dječja autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size

od 15 do 36 kg
od 4 do 12 godina
100-150 cm

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost za djecu s naslonom za leđa koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Praktičnost korištenja za roditelje osiguravaju: jednostavno pričvršćivanje djeteta, jednostavna montaža i modularnost sjedalice čiji je naslon prilagođen različitim tipovima automobilskih sjedala.

Jedinstvena fleksibilnost
Visina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sustavima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.

otroski-avtosedez-besafe-flex-fix-isize-100-150-cm-15-36-kg-lifestyle-2

Superiorna sigurnost

 • U skladu s novom uredbom UN R129
 • PAD+ za dodatnu zaštitu brade i prsa
 • ISOfix prikljućci koji se mogu zaključati omogućuju jednostavnu instalaciju i sprječavaju nepravilnu uporabu
 • Dodatna zaštita od bočnog udara (SIP+)
 • Vodilice remenog i bedrenog dijela pojasa za optimalno pozicioniranje pojasa.

Najveća udobnost

 • Naslon za glavu posebno oblikovan za poboljšani pogled i potporu za spavanje
 • Jednostavno podešavanje visine za rast s djetetom
 • PAD+ za dodatnu udobnost
 • Mogućnost nagiba
 • Integrirana ručka za nošenje.

TEHNIČKI PODACI

u smjeru vožnje
ISOfix ili automobilski pojas s uporištem u tri točke
Pribl. 4 – 12 god.
UN R129 (i-Size)
zašto-izabrati-recaro-juraj-šebalj
zakaj-recaro-udobje-monza-png
zašto-recaro-salia-varnost
zašto-recaro-zabava-sound

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Ergonomija

RECARO ergonomski pristup znači, da djeci svaki put omogućimo najbolju moguću vožnju, a da pri tome ne ugrožavamo njihovu maksimalnu sigurnost te dizajn dječjih autosjedalica i kolica.
U suradnji s ortopedima i fizioterapeutima su izradili te dizajnirali proizvode, koji osiguravaju optimalan oslonac za leđa Vašega djeteta, kako za vrijeme sjedenja u kolicima, tako u autosjedalici za vrijeme vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, nikada ne rade kompromise

U RECARO DNK je već više od 110 godina. Ne rade na način i samo zato, da bi ispunili standarde, već teže k najboljem. Sigurnosti Vaše obitelji ne vide samo kao standard, koji je potrebno ispuniti. Sigurnost je za njih jedina karakteristika, koja je na kraju uistinu važna.

U sinergiji sa sigurnošću

Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i džepu za uređaj u većini većih autosjedalica, Vaša će se djeca za vrijeme vožnje zabavljati i tako će im također duža vožnja na putovanju postati kraća: mogu se nasloniti prema nazad i slušati najdraže priče i pjesme, u međuvremenu dok njihova glavica ostaje sigurna u uzglavlju autosjedalice.

Tražilica autosjedalica

Naš Hepi Pomoćnik pomoći će vam odabrati najprikladniju autosjedalicu za vaše potrebe.

O nama

Proizvođači:

RECARO
Besafe

Korisni blog postovi

Kako izabrati dječju autosjedalicu?

Kada je vrijeme za kupovinu nove autosjedalice?

Da li je već pravo vrijeme, da djetetu kupimo novu/veću autosjedalicu? Veoma često pitanje roditelja, koji traže najbolja rješenja za svoje mališane. Pripremili smo pregled od tri prekretnice, pored kojih je kupovina nove autosjedalice zasigurno neophodna.

Kako po zimi namjestiti dijete u autosjedalicu?

Debele zimske jakne i kombinezoni ne spadaju u dječju autosjedalicu! Kako zimi sigurno voziti dijete u autosjedalici, a da mu još bude toplo? Pročitajte >>

Ideje za zabavu na duljim vožnjama

Kako začiniti dugu obiteljsku vožnju da u autu ne bude plakanja i nervoze? Pročitajte naše ideje i savjete >>

Ususret proljeću s kišobran kolicima!

Dani su nam sve duži, temperature sve ugodnije, puni smo optimizma i to nas vuče van na svježi zrak. Čini se da je sve lakše, au proljeće takve postaju i šetnje s kolicima! Kakva kolica odabrati da šetnja bude lagana, prtljažnik slobodan i za druge stvari, a udobnost za mališana i roditelje zagarantirana? Pročitajte >

Proizvod je dodan u usporedbu.
  Košarica
  Vaša košarica je praznaIdi natrag