Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Akcija!BeSafe iZi Modular Isofix2,159.00 HRK Posebna cijena: 1,727.20 HRK

Količina:
Opis

iZi Modular – Tri u jedan

iZi Modular i-Size baza je kompatibilna s obje Modular autosjedalice: iZi Go Modulari iZi Modular

  • grupa: Besafe grupa 1 i 2
  • instalacija: ISOfix
  • suprotno od smjera vožnje: 61 – 105 cm
  • u smjeru vožnje: 88 – 105 cm
  • dob: 6 mjeseci – 4 godine
  • atest: UN R129 (i-Size)

 

Jedna baza od 40 do 105 cm (0-4 godine)

BeSafe iZi Go Modular i-Size baza dio je BeSafe-ovog inovativnog sustava sigurnosti: iZi Modular. Taj sustav pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti.
Sustav se sastoji od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

BeSafe iZi Go Modular i-Size uvijek se u automobil postavlja u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a autosjedalica za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size za djecu od 61 do 105 cm visine može se koristiti u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a za djecu od 88 do 105 cm može se postaviti i u smjer vožnje.

 

Brzo i jednostavno postavljanje u automobil

Modularna ISOfix baza omogućava jednostavno postavljanje u automobil.
BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodljive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedala, te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatore u boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje, te je sigurnost i praktičnost u središtu pažnje.

Prednji oslonac je uključen uz autosjedalicu za veće dijete i mora se umetnuti u bazu u za to predviđeni dio kada se baza koristi s Modular autosjedalicom (61-105 cm).

 

Regulativa UN R129 (i-Size)

Cijeli sustav sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).

Obje autosjedalice – za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

Privacy Preference Center